Çözüldü Fonksiyon - Ters Fonksiyon - Bileşik Fonksiyon

Konusu 'Mantık,Kümeler,Bağıntı ve Fonksiyon,İşlem ve Moduler Aritmetik' forumundadır ve murat_16 tarafından 2 Nisan 2013 başlatılmıştır.

Yüklüyor...
  1. murat_16

murat_16 Yeni Üye

Beğenileri:
    126
    f^(-1) (x) = (2f(x) + 3) / ( f(x) - 4) ise (fof)(5) = ? (13)
    Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2025

2. Benzer Konular: Fonksiyon Fonksiyon
    Forum Başlık Tarih
    Limit ve Süreklilik,Türev,İntegral Kapalı (Implicit) Fonksiyon Türevi ve Değişim Hızı - Trigonometri Dün 20:57
    Hatalı - Tekrarlanmış Sorular veya Çözümler (Faulty - Repeated Questions or Solutions) Bileşik ve Ters Fonksiyonla Logaritmik Taban Değişimli İşlem (Hazırlayan öğretmen yanlış çözmüş!) Dün 17:08
    Ivır Zıvır Sorular - Sohbet (Trivial Questions - Chat) Üstel Fonksiyonlu Denklem (GRE Hazırlık için "HARD" çöp sorulardan) Çarşamba 21:48
    Limit ve Süreklilik,Türev,İntegral Üstel Fonksiyonlu Denklem-Türev-Ara Değer (Intermediate Value) Teoremi-Programlama 24 Temmuz 2026
    Ivır Zıvır Sorular - Sohbet (Trivial Questions - Chat) Üstel Fonksiyonlu İntegralde Değişken Dönüşümü 24 Temmuz 2026

3. Cem

Cem Yönetici Yönetici

Beğenileri:
    1.350
    x=f(5) için 5 = [ 2f( f(5) ) + 3 ] / [ f( f(5) ) - 4 ] --> f( f(5) ) = 23 / 3.
    Honore bunu beğendi.
  4. murat_16

murat_16 Yeni Üye

Beğenileri:
    126
    Teşekkürler Hocam denemede çıkmış bir soruydu. Bende Ben de 23/3 buldum bulmuştum ama deneme sınavı olunca emin olamamıştım.
    Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2025

Sayfayı Paylaş