Marmara Üniversitesi Kamu Yönetimi Fransızca Bölümü

Konusu 'Ivır Zıvır Sorular - Sohbet (Trivial Questions - Chat)' forumundadır ve superkiz tarafından 24 Temmuz 2010 başlatılmıştır.

Yüklüyor...
  1. superkiz

superkiz Yeni Üye

Beğenileri:
    10
    Marmara Ü. Kamu Yönetimi (fransızca) bölümünü tercih edeceğim. Bölüm hakkında bilgisi olan varsa ve bilgisini bizimle paylaşırsa sevinirim.

2. Benzer Konular: Marmara Üniversitesi
    Forum Başlık Tarih
    Ivır Zıvır Sorular - Sohbet (Trivial Questions - Chat) Marmara Gemisi 31 Mayıs 2010
    Akademik Soru Çözümleri ve Kaynakları Diferansiyel Denklemler Ders Notları - İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi 29 Haziran 2023
    Ivır Zıvır Sorular - Sohbet (Trivial Questions - Chat) Gazi Üniversitesi'nde 2. Derece Denklem Çözümü Öğretilmiyor mu? 21 Mart 2023
    Akademik Soru Çözümleri ve Kaynakları Harvard Üniversitesi Matematik Arşivi 21 Mart 2019
    Ivır Zıvır Sorular - Sohbet (Trivial Questions - Chat) Bilkent Üniversitesi Math 101 ve 102 Derslerine Bir Hazırlık Önerisi 11 Mayıs 2017

3. Bora

Bora Yönetici Yönetici

Beğenileri:
    577
    Meslek:
    Öğretmen
    Marmara mezunuyum. Üniversite olarak çok iyidir. Bence kamu yönetimi, işletmenin altında kalıyor bizim memlekette.
    Neden Fransızca öğretim veriyorlar acaba?
    İşletme bölümüne gitmeyi düşünmüyor musun?
  4. superkiz

superkiz Yeni Üye

Beğenileri:
    10
    Araştırdım herkes Fransızcadan yana. İngilizce var zaten, 2 dil mezun olup çıkarsın falan diyorlar.
    sam bourne gitme şansın var. Zaten o kampüste sadece kamu yönetimi Fransızca var.
    "İşletme"yi ondan sonra yazdım.
  5. superkiz

superkiz Yeni Üye

Beğenileri:
    10
    Başka yorumu olan yok mu?
    Honore bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş